článek byl publikován
3.7.2023
v sekci
Event

Pozvánka na setkání trasérů a příznivců Průvodce-Koloběhem

autor: 

Bóža Bílek

Ahoj, zveme všechny příznivce koloběhu nejen na každoroční setkání trasérů a příznivců, které proběhne tentokrát v jihočeské Bechyni, při příležitosti tradiční Koloběžkové Grand Prix.

Místo setkání: prostor startu závodu u hotelu „U Draka“.

Termín: sobota 22.7. 2023 od 11:00 do večera

Co Vás čeká a co můžete zažít:

  • Diskuze se zástupci a traséry Průvodce-Koloběhem
  • Výměna zkušeností, náměty, dotazy
  • Možnost registrace zájemců o spolupráci a PK (pro zájemce o pozici trasér)
  • Workshop na téma „správná technika jízdy na koloběžce“
  • Možnost testování koloběžek zn. Kostka (dětské i dospělé), včetně nového modelu G7
  • Současně i možnost odborné diskuze se zástupci značky Kostka
  • Dospělí i děti se mohou registrovat a účastnit tradičního závodu Koloběžková Grand Prix
  • V rámci této akce si můžete užít i večerní „open air“ koncert skupiny Red Mouse

Návštěvníci akce zde mohou strávit celý hezký víkend v duchu koloběhu, okolí je pro výlety na koloběžce ideální. V případě potřeby předchozí konzultace nebo jakéhokoli dotazu nám napište na: info@pruvodce-kolobehem.cz . Ubytování je pro zájemce mimo jiné možné v blízkém kempu Resort Cihelna: https://www.resort-cihelna.com/ubytovani/ . Více informací o Grand Prix najdete na: https://www.facebook.com/kolobezkybechyne/ , nebo také na: https://www.kudyznudy.cz/akce/kolobezkova-grand-prix a https://www.jiznicechy.cz/kalendar/6745-50-rocnik-kolobezkove-grand-prix-bechyne Na koncert Red Mouse je v rámci akce vstup zdarma. https://www.facebook.com/redmouseband

Tým organizátorů a trasérů Průvodce-Koloběhem se se svými příznivci i začátečníky rád setká během soboty 22.7, můžete se ale k našemu týmu i přidat k plánovanému výletu do okolí v neděli.

Více o Koloběžkové Grand Prix v Bechyni 2023

22. červenec 2023 8:00 - 17:00

Grand Prix Bechyně hotel Bechyňský most Duha

51. ročník koloběžkové Grand Prix se uskuteční předposlední červencovou sobotu v Bechyni. Závod je určen pro všechny věkové kategorie.

Netradiční sportovní závod pořádaný v Bechyni sdružením Zbytek světa. Závod začíná U Draka (hotel) a vede dále přes Bechyňský most, Kamenný dvůr, Zářečí, okolo zámku na náměstí a končí opět u hotelu.

O tom, že závod má dlouholetou tradici svědčí i fakt, že první závod se uskutečnil v roce 1971, tehdy jako soukromá akce. Od roku 1973 je závod otevřen veřejnosti a koná se vždy na konci července.